GAZİANTEP / NURDAĞI - Sakçagözü Ortaokulu

Nis

İLÇE GENELİ YAPILAN DENEME DE DERECE YAPAN ÖĞRENCİMİZE MADALYA TAKDİMİ YAPTIK.

Nis

Sakçagözü Ortaokulu olarak öğrencilerimizle Nurdağı ilçesinde düzenlenen 23 Nisan resim sergisine 5 eserle katılma hakkına sahip olduk. Sergiye katılmamıza önderlik eden görsel sanatlar öğretmenimiz Meryem Gedik ve öğrencilerimize teşekkür ederiz başarılarının devamını dileriz. Sergiye katılan öğrencilerimiz.

Muhammed Bilal Taşdoğan 5B

Dilek Kaya 5B

Ceyda Kurt 5A

İsmail Taşdoğan 7A

Nis

23 NİSAN'MIZ HEYECANLA KUTLADIK.

Nis

23 NİSAN HAZIRLIKLARI TAMAMLADIK OKULUMUZU VE SINIFLARIMIZI SÜSLEDİK.

Nis

Kaymakamımız İsmail ALSANCAK, Milli Eğitim Müdürümüz Musa YILDIRIM'IN katılımıyla okulumuzun kütüphane yapımı üstlenen Eczacı İlyas AVCI Beyefendi'nin ve okul bahçemizin istinat duvarını üstlenen Saygılı Tarımın sahibi Abdulkadir SAYGILI Beyefendi'ye ve okulumuzun her türlü maddi manevi desteklerini esirgemeyen Mahalle Muhtarımız Yücel ÇALIŞKAN Beyefendiye ve Ali YILMAZ Beyefendiye çok teşekkür ediyoruz. Kaymakamımız İsmail ALSANCAK öncülüğünde yapılan işlerin açılışı yapılıp kendilerine plaket takdimi yapılmıştır. Okulumuza maddi manevi verdikleri katkılardan dolayı hepsini ayrı ayrı teşekkür ediyoruz

Nis

BURSLULUK SINAVI ÖNCESİNDE SON PROVAMIZI YAPTIK.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Doç. Dr. Mustafa OTRAR

Genel Müdür

Mrt

Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan bu eser, 12 Mart 1921′de Birinci TBMM tarafından 'İstiklâl Marşı' olarak kabul edilmiştir. 1921 yılında yapılan yarışmaya 724 eser katılmış ama Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı eser, 12 Mart 1921′de TBMM'de İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Şbt

TEKNOFEST 2. DEĞERLENDİRME TOPLANTISI VE 2. DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZI YAPTIK.

Ock

SAKÇAGÖZÜ ORTAOKULU TARİHSEVER ÖĞRENCİLERİ BİLGİ YARIŞMASINDA KAZANAN DOSTLUK OLDU. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. ÇALIŞMANIN YAPILMASINDA ORGANİZASYONU SAĞLAYAN REHBER ÖĞRETMENİMİZ NACİYE ERSÜLLÜ VE SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİMİZ GAMZE YILDIRIM'A EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ PANO ÇALIŞMAMIZ.