T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / NURDAĞI - Sakçagözü Ortaokulu

Sakçagözü Ortaokulu

Telefon
05434502025
Belgegeçer
0
WEB
https://sakcagozuortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Sakçagözü Mahallesi Nurdağı/Gaziantep
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi araştırmacı, sorgulayıcı, sosyal yönü gelişmiş, bilgi üreten ve bu bilgiyi milletin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, yarınlarına ümitle bakan bireyler olarak yetiştirmek.Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında ´başarma azmi´ ve ´geleceği şekillendirme sorumluluğu´ ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişime öncü olmaktır.
Başarılar
2011 Toplam Kalite Yönetimi İlçe ve İl birinciliği Trafik Okulu Projesi Ödülü Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi ödülü Beyaz Bayrak Projesi Ödülü
Öğretmen :16
Öğrenci :181
Derslik :17
Kütüphane Kitap Sayısı :490
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler
Sabah: 07:30 - 12:00
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Hatay-Osmaniye yolu üzerinde olduğundan okulumuzun ulaşım sorunu yoktur. Akşam saatlerine kadar Osmaniye Hatay ve İslahiye minibüs ve otobüsleri çalışmaktadır
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri nüfusu 6000 civarındadır. Kasabamızda geçim kaynağının büyük bölümünü tarım oluşturur. Verimli arazilere sahiptir. Dışardan göç almaktadır bu yüzden nüfus sürekli artmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçeye Uzaklık: 17 km İle Uzaklık: 50 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır